Copertine Retractabile cu Role pentru Balcoane

Se folosesc pentru:

 • Umbrirea Balcoanelor la inaltimi mari
 • Umbrirea Balcoanelor orientate catre apus/rasarit
 • Protejarea balcoanelor de ploaie

Caracteristi Copertine Retractabile :

 • Prindere si pe balustrada-Rezistenta ridicata la vant
 • Ancoraj in curbura barelor, se pot deschide si intermediar

Dimensiuni:

 • 5m lungime  
 • 2.5 m proiectie
 • Unghi de inclinare peste 45°

  Copertinele retractabile cu role pot fi folosite in special pentru a umbri balcoane cu arhitectura clasica, balcoanele la inaltimi mari, aceste sisteme fiind  proiectate sa fie simple si adaptabile balcoanelor de blocuri,dar cu acelasi rol principal ca toate celelalte copertine retractabile si anume protectia solara, protectie impotriva ploii.

Aceste copertine retractabile cu role pot fi folosite si in conditiile in care balconul se afla la inaltimi mari sau curentii de aer sunt puternici si imprevizibili, si asta datorita prinderii sistemului atat in spatele copertinei cat si in fata sa ( pe balustrada de la balcon ).

      Varianta cu role este un sistem economic, clasic  si simplificat dar cu o eficienta in orice anotimp al anului. Estetica copertinei nu se schimba la acest sistem, renuntand la bratele extensibile si folosind in schimb bare de ghidaj, rezulta o copertina economica cu acelasi material textil-acrylic, calitativ,  in diferite culori si modele, iar datorita inclinatiei cat mai verticale, aceste copertine retractabile pot proteja de soare indiferent de orientarea razelor solare fata de balcon.

      Principiul de functionare pentru sistemul de copertine cu role este dat de contragreutatea din fata, care in momentul deschiderii copertinei, intinde materialul, iar cand e deschisa la maxim se ancoreaza in carligile prezente pe articulatia barelor de ghidaj oferind posibilitatea torsonarii materialului, rezultatul fiind o copertina pentru balcon intinsa si rezistenta

Dimensiunile maxime la care poate ajunge copertina retractabila cu role, avand o functionare corecta a sistemului, este de 4.5 m lungime cu 2.5 m deschidere

 • Bare de ghidaje din aluminiu 1″
 • Ancorare in curbura barelor
 • Role de culisare

Cu cat se reduce temperatura sub copertinele retractabile cu role pentru balcoane?

Reducerea temperaturilor este  foarte mult influientata de culoarea materialului ales, ea se poate reduce intre 15% si 35% .

Ce se intampla cu barele de ghidaj folosite pentru acest sistem?

Intradevar barele de ghidaj sunt vizibile cand rulati copertina in partea de sus, dar cand este intinsa,  aceste bare de ghidaj raman pe partea exterioara a  materialului.

Ce rezistenta au la vant aceste sisteme cu role?

Copertinele retractabile cu role au prinderea si pe balustrada , asta le face solutiile cele mai potrivite pentru balcoane la inaltimi mari, acolo unde curentii de aer sunt puternici.

Pot folosi Copertinele Retractabile cu Role si pe timp de iarna?

Unghiul de inclinare foarte mare nu permite depunerea zapezii pe panza si astfel nu se solicita structura copertinei.

Cum se procedeaza pentru o comanda?

Puteti  sa folositi aplicatia de calculat pretul copertinei, dupa care finalizati comanda si va vom contacta noi, sau puteti sa ne apelati si vom stabili o zi pentru masuratori. Se achita un avans, iar restul de plata in ziua montajului!

Cat dureaza executia!

Timpul de executie pentru copertine retractabile este de pana in  5 zile lucratoare, iar montajul cateva ore in functie si de  cat de complicat ar putea fi!

Pentru Preturi Copertine Balcon

Contactati-ne!