Copertine cu Brate Batante pentru Ferestre

Se folosesc pentru:

 • Umbrirea Ferestrelor
 • Umbrirea Balcoanelor
 • Umbrirea pe Verticala

Caracteristi  :

 • Deschidere in unghi de 45°
 • Deschidere maxima este pe verticala  
 • Protejeaza atat la amiaza cat si la apus/rasarit

Dimensiuni maxime:

 • 4.5 m lungime  
 • 1.3 m proiectie in unghi de 45°
 • 2.6 m inaltime pe verticala

    Copertinele cu Brate Batante se folosesc in principal la umbrirea  ferestrelor dar si a balcoanelor (se foloseste un sistem asemanator usor modificat).

     Principala caracteristica a acestui sistem consta in faptul ca ele se pot deschide, in aceasi cursa, atat inclinat cu un anume unghi de inclinare cat si vertical! Ceea ce face din acest sistem o varianta buna de umbrit ferestrele deoarece  atunci cand soarele, la orele amiezii, este cat mai sus copertinele pot sta intr-un unghi de 45 de grade, iar daca la apus soarele este aproape perpendicular pe ferestre, copertinele se intind vertical.Principalul rol a copertinelor retractabile batante este de a reduce temperatura in interiorul casei.

     Folosesc ca principiu de functionare brate batante cu arcuri in interior,  ce se monteaza la jumatatea inaltimii ferestrei, aceste brate permit atat elasticitatea copertinei in momentul retractarii, cat si torsonarea materialului in momentul extinderii .Suporti ce sustin copertina sunt din otel inoxidabil se monteaza pe capete, atat pe perete cat si pe tavan, tamburul pe care se ruleaza materialul este zincat pentru a evita ruginirea si prin urmare patarea cu rugina a materialului, mecanismul de actionare a copertinei poate fi atat manual pentru ferestre la care exista accces , sau electric pentru ferestrele unde accesul pentru actionare manuala este ingreunat

     Gama de materiale textile folosite la copertinele batante pentru ferestre este acelasi ca la toate copertinele .alege materialul pentru copertine retractabile.
Materialul textil folosit la copertine retractabile are factorul de protectia UV 40, 60 sau  80, in functie de culoarea aleasa, reduce temperatura semnificativ,si protejeaza de ploaie datorita tratarii materialului cu teflon.

    Dimensiunile maxime sunt de 4.5 m lungime cu 1,3 m deschidere, dimensiunea de 1.3 m pentru deschidere inseamna lungimea bratului batant, asta inseamna ca inaltimea totala la care poate ajunge aceasta copertina este de 2.6 m .

 • 1. Fereastra eliberata pentru cat mai multa lumina in interior
 • 2. Copertina este in unghi de 45° pentru cand soarele este sus pe cer
 • 3.  Total Vertical la apus sau rasarit

Cu cat se reduce temperatura sub copertinele retractabile cu brate batante pentru ferestre?

Intrucat aceste copertine cu brate batante se monteaza la ferestre, reducerea temperaturilor este  sesizabila in interior si este  influientata de culoarea materialului ales  intre 15% si 35% .

Se protejeaza fereastra de ploaie folosind aceste copertine?

Pentru o protectie la ploaie mai buna se poate opta pentru folosirea unei aparatori cu garnitura de etansarea ce se monteaza pe deasupra copertinei

Ce rezistenta au la vant aceste sisteme cu brate?

Copertinele retractabile cu brate pot rezista la vant de 40 km/h sau rafale de vant de 50 km/h

Pot folosi Copertinele Retractabile cu brate si pe timp de iarna?

Nu! Acest sistem are prindere doar in partea din spate, prin urmare nu are o rezistenta suficienta pentru a sustine greutatea zapezii!

Cum se procedeaza pentru o comanda?

Puteti  sa folositi aplicatia de calculat pretul copertinei, dupa care finalizati comanda si va vom contacta noi, sau puteti sa ne apelati si vom stabili o zi pentru masuratori. Se achita un avans, iar restul de plata in ziua montajului!

Cat dureaza executia!

Timpul de executie pentru copertine retractabile este de pana in  5 zile lucratoare, iar montajul cateva ore in functie si de  cat de complicat ar putea fi!

Pentru Preturi Copertine Retractabile Batante

Contactati-ne!