Copertine Verticale pentru Balcon

Se folosesc pentru:

  • Umbrirea balcoanelor
  • Protectia impotriva ploii a balcoanelor
  • Protectia pe verticala

Caracteristici  :

  • Ancoraj in partea de jos
  • Rezistenta ridicata la vant  
  • Plus de intimitate

Dimensiuni maxime:

  • 4.5 m lungime  
  • 3m inaltime

   Copertinele verticale  se folosesc la balcoane sau terase si au rol sa protejeze balcoanele sau orice alt spatiu pe verticala de curentii de aer, praf, soare si ploaie, si ofera un plus de intimitate chiar si in exteriorul casei. Protectia UV,reducerea temperaturii cat si impermeabilitatea la ploaie este oferita de panza textil-acrylica tratata cu teflon.

     Retractarea copertinelor verticale  se face prin actionarea tamburului de rulare a materialului, ghidarea ramane doar pe baza contragreutatii din partea de jos a copertinei, torsonarea in pozitia deschis se face cu ajutorul carligelor in care se ancoreaza contragreutatea, materialul copertinei se ruleaza pe un tambur cu actionare manuala cu manivela.

   Gama de materiale textile folosite la copertinele batante pentru ferestre este acelasi ca la toate copertinele .alege materialul pentru copertine retractabile. Materialul textil folosit la copertine retractabile are factorul de protectia UV 40, 60 sau  80, in functie de culoarea aleasa, reduce temperatura semnificativ,si protejeaza de ploaie datorita tratarii materialului cu teflon.

  Dimensiuni maxime pentru copertine verticale sunt  de 4.5 m lungime cu 3.0 m inaltime, fiind o solutie pentru inchideri terase, foisoare sau balcoane cu suprafete verticale mari.

Cu cat se reduce temperatura folosind aceste copertine verticale?

Rreducerea temperaturilor este  sesizabila in interior si este  influientata de culoarea materialului ales  intre 15% si 35% .

Ce rezistenta au la vant aceste sisteme verticale?

Intrucat acestui sistem i se monteaza carlige de ancorare in partea de jos, rezistenta la vant este ridicata. Acest sistem se poate folosi pentru orice balcon la inaltimi mari fara nicio problema.

Pot folosi Copertinele Verticale si pe timp de iarna?

Da. Fiind verticale nu se depune zapada pe ele, iar ancorarea in partea de jos ii da rezistenta la vant si in timpul iernii.

Cum se procedeaza pentru o comanda?

Puteti  sa folositi aplicatia de calculat pretul copertinei, dupa care finalizati comanda si va vom contacta noi, sau puteti sa ne apelati si vom stabili o zi pentru masuratori. Se achita un avans, iar restul de plata in ziua montajului!

Cat dureaza executia!

Timpul de executie pentru copertine retractabile este de pana in  5 zile lucratoare, iar montajul cateva ore in functie si de  cat de complicat ar putea fi!

Pentru preturi Copertine Verticale

Contactati-ne!