Rulouri Transparente Casetate pentru Inchideri Terase

Se folosesc pentru:

  • Inchideri Terase
  • Inchideri Foisoare
  • Inchideri Balcoane

Caracteristici :

  • Inchidere etansa
  • Folia transparenta se ruleaza intr-o caseta
  • Ghidaje laterale cu perii

Dimensiuni:

  • 4.5 m lungime
  • 3,25 m inaltime
  • Folie transparenta 0.8mm grosime

    Rulourile transparente casetate se folosesc pentru inchiderea etansa a teraselor, foisoarelor sau balcoanelor cu  rolul de a proteja de vant, ploaie si zapada .Varianta casetata asigura etansarea datorita casetei prevazuta cu perii de etansare pe tavan cat si datorita ghidajelor laterale cu perii atat pe interior cat si pe exterior.

Principala caracteristica a acestui sistem este estetica, deoarece folia se ruleaza intr-o caseta, etansietatea in comparatie cu alte sisteme retractabile cat  si rezistenta la vant pentru suprafete mari.

    Ruloul casetat este retractabil, rularea foliei de plastic transparent se face pe un tambur zincat inchis intr-o caseta, retractarea este ghidata de picioarele laterale ale sistemului, toata partea metalica este de aluminiu culoare standard maro, dar optional se poate vopsi in orice alta culoare . Fiind retractabil  pe timpul verii puteti elibera complet spatiul protejat.

   Acest sistem retine caldura in locurile unde se folosesc surse de caldura datorita densitatii sale si o grosime a foliei transparente de 0.8 mm, de altfel folia transparenta este tratata impotriva razelor UV.

    Dimensiunile maxime pe care le poate avea ruloul transparent casetat sunt de  4.5 m lungime cu 3.25 m inaltime, dimensiuni ce pot fi utilizate pentru inchideri de terase fara a afecta functionarea corecta a plasticului transparent.

I am text block. Click edit button to change this text.

Sunt rulourile transparente casetate rezistente la vant?

Da! Aceste rulouri transparente au fost concepute in primul rand ca pereti impotriva vantului. Aceste sisteme au in partea de jos ancoraje pentru blocarea si tensionarea foliei transparente. Clasa de rezistenta la vant difera in functie de amplasare si dimensiuni.

Este folia transparenta rezistenta la inghet?

PVC-ul transparent folosit pentru acest rulouri rezista la temperaturi scazute pana la -40°

Ce se intampla in timpul verii cu rulourile transparente casetate?

Rulourile transparente casetate permit rularea plasticului intr-o caseta pe timpul verii, totusi se poate lasa si intinse, folia transparenta fiind tratata impotriva razelor UV si nu va fi afectata de razele solare.

Cum se procedeaza pentru o comanda?

Puteti  sa folositi aplicatia de calculat pretul copertinei, dupa care finalizati comanda si va vom contacta noi, sau puteti sa ne apelati si vom stabili o zi pentru masuratori. Se achita un avans, iar restul de plata in ziua montajului!

Cat dureaza executia!

Timpul de executie pentru rulouri transparente casetate este de pana in 10 zile lucratoare.

Pentru Preturi Rulouri Transparente Casetate

Contactati-ne!