Rulouri Transparente Simple pentru Inchideri Terase

Se folosesc pentru:

  • Inchideri Terase
  • Inchideri Foisoare
  • Inchideri Balcoane

Caracteristici :

  • Actionare cu manivela, plasticul se ruleaza pe tambur
  • Ancorare cu carlige in partea de jos
  • Intaritura cu tesatura mata de jur imprejur

Dimensiuni:

  • 4.7 m lungime
  • 3,5 m inaltime
  • Folie transparenta 0.8mm grosime

   Rulourile transparente simple se folosesc pentru inchiderea teraselor, foisoarelor sau a balcoanelor cu rolul de a proteja de zapada, vant si ploaie,.Ca si sistemul casetat, varianta simpla a ruloului imita geamul, este retractabil, are o grosime de 0.8mm si e tratat impotriva razelor UV.

   Principala caracteristica a rulourilor transparente simple este actionarea rapida. Fiind actionat cu o manivela este o solutie rapida de inchis terase oricand cand vremea se inrautateste, nu doar pe timpul iernii atunci cand rulourile vor sta cel mai probabil intinse.  Rularea foliei transparente se face pe un tambur,  torsonarea sistemului este asigurata de carligele din partea de jos  in care se ancoreaza contragreutatea.

  Ruloul transparent simplu este varianta simplificata si economica, nu poate retine caldura la fel de eficient ca si sistemul casetat  dar efectul de sera creat de transparenta plasticului ajuta la cresterea temperaturii, si protejeaza eficient de vant, ploaie si zapada spatiile destinate.

Dimensiuni :
Ruloul transparent simplu pentru inchideri terase poate avea dimensiunea maxima de 4.7 m lungime cu 3.5 m inaltime, fiind o solutie pentru inchideri terase, foisoare sau balcoane, cu suprafete verticale mari.

I am text block. Click edit button to change this text.

Sunt rulourile transparente casetate rezistente la vant?

Da! Aceste rulouri transparente au fost concepute in primul rand ca pereti impotriva vantului. Aceste sisteme au in partea de jos ancoraje pentru blocarea si tensionarea foliei transparente. Clasa de rezistenta la vant difera in functie de amplasare si dimensiuni.

Este folia transparenta rezistenta la inghet?

PVC-ul transparent folosit pentru acest rulouri rezista la temperaturi scazute pana la -40°

Ce se intampla in timpul verii cu rulourile transparente casetate?

Rulourile transparente casetate permit rularea plasticului intr-o caseta pe timpul verii, totusi se poate lasa si intinse, folia transparenta fiind tratata impotriva razelor UV si nu va fi afectata de razele solare.

Ma va proteja de zapada varianta simpla a rulourilor transparente?

Intradevar varianta simpla nu este etansa, totusi protectia impotriva zapezii, ploii si a vantului este posibila. Un factor important este calitatea executiei montajului.

Cum se procedeaza pentru o comanda?

Puteti  sa folositi aplicatia de calculat pretul copertinei, dupa care finalizati comanda si va vom contacta noi, sau puteti sa ne apelati si vom stabili o zi pentru masuratori. Se achita un avans, iar restul de plata in ziua montajului!

Cat dureaza executia!

Timpul de executie pentru rulouri transparente simple este de pana in 10 zile lucratoare.

Vreti mai multe detalii?

Contactati-ne!