Cod Material

  • Suportii si carligele la culoarea alba
  • Cod material: Bicolor Gri/Alb

Dimensiuni

  • Lugimi diferite
  • Inaltimi diferite

Optional:

Copertine Verticale montate la ferestrele unei case; pentru ca arhitectura casei implica ferestre multe si  foarte luminoase, acest lucru a devenit o problema pe timpul verii din cauza razelor solare ce patrundeau in interior. Draperiile montate pe interior nu putea rezolva problema deoarece odata ce caldura solara trecea de geam si producea efect de sera, astfel singura solutie erau parasolare montate inafara geamului!

Prima data cand mi s-a cerut acest lucru am avut retineri despre cum vor  arata copertinele verticale montate la geam, dar dupa efectuarea lucrarii sunt chiar mandru de cum arata!

   Materialul bicolor folosit este unul  dintre cele mai groase materiale folosite la copertine , culoare alba pe o parte si o culoare putin inspre gri pe cealalta partea .Factorul de protectie UV este 80, iar temperatura s-a redus cu peste 30% fara ajutorul aparatului de aer conditionat!

Prinderea copertinelor  s-a facut in tavan , asezate in linie, cu suporti comuni pentru a reduce distanta dintre fiecare rulou, iar in partea de jos carligele de ancorare au fost prinse la nivelul fiecarei ferestre in parte!

Pentru usa de iesire in balcon s-a lasat special un spatiu pentru ca manivela sa poate fi actionata si din interior!

La parter , exista un spatiu ce servea ca terasa dar cu aceasi problema pe timpul verii. Pentru a face aceasta terasa utilizabila am montat o copertina verticala dar pe interiorul grinzii  in asa fel incat din exterior sa nu iasa in evidenta suportii de prindere si tamburul de rulare.

Impermeabila
Factor de protectie UV
Scade temperatura

Detalii si Preturi Copertine Balcon

Accesati pagina!