Cod Material

  • Structura aluminiu culoare alba
  • Cod material: Tempotest 5010/11

Dimensiuni

  • 8.9 m Lungime
  • 4.2 m Deschidere

Optional:

  • Aparatoare cu garnitura de etansare

     O pergola retractabila cu material rulabil montata la terasa pentru protectie pe timp ploios si  protectie solara chiar si cand soarele apune, tocmai datorita caracteristicii sistemului de a cobori si pe verticala. In acest caz coborarea este doar pana la nivelul balustradei!Rolul acesti pergole indeplineste rolul unei copertine retractabile cu ghidaje laterale , sau copertina orizontalo-verticala.

Pergola are o lungime de 8.7  metri , s-au folosit 5 suporti de prindere si un  suport balans cu role . Rolul acestui suport balans este de a sustine la mijloc tamburul pe care ruleaza materialul , astfel tamburul nu face burta iar materialul sta intins.  Pe deasupra pergolei s-a montat aparatoare cu garnitura de etansare.

Aceasta pergola este varianta cu structura dubla, asta inseamna ca s-au folosit 3 ghidaje pentru o mai buna rezistenta la vant.Picioarele de sustinere au fost montate pe langa balustrada, in dreptul stalpilor de sustinere a balustradei(chiar daca distanta dintre picioare nu a ramas egala).

Ancorarea materialului  in partea din fata  se poate face in 3 niveluri, jos aproape de balustrada, sus si intermediar.

Impermeabila
Factor de protectie UV
Scade temperatura

Detalii si Preturi Pergole Retractabile Rulabile

Accesati pagina!